Κατηγορία προϊόντων
Call us on
+86-571-61712588
If you have any questions, please contact us
GO >>

KAD αέρα ψύχεται διατηρημένων με απλή ψύξη αέρα στεγνωτήρα

KAD στο ψυγείο πεπιεσμένου αέρα στεγνωτήρα Αρχή εργασίας Στο ψυγείο του στεγνωτήρες αφαιρεθεί η υγρασία από πεπιεσμένο αέρα σε μια ορισμένη θερμοκρασία σημείου δρόσου. Η θερμοκρασία στην οποία μπορεί να δροσιστεί αέρα πριν

Features

Zhejiang Yuanda αέρα διαχωρισμού εξοπλισμός Co, Ltd είναι ένα από τα κορυφαία επιπέδου Κίνα kad αέρα δροσερό διατηρημένων με απλή ψύξη αέρα στεγνωτήρα κατασκευαστές, προμηθευτές και εξαγωγείς, εάν προγραμματίζετε να αγοράσετε kad αέρα δροσερό διατηρημένων με απλή ψύξη αέρα στεγνωτήρα από επαγγελματική εργοστάσιο και ο πωλητής, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

KAD στο ψυγείο πεπιεσμένου αέρα στεγνωτήρα
Αρχή εργασίας

Στο ψυγείο του στεγνωτήρες αφαιρεθεί η υγρασία από πεπιεσμένο αέρα σε μια ορισμένη θερμοκρασία σημείου δρόσου. Η θερμοκρασία στην οποία μπορεί να δροσιστεί αέρα πρίν υδρατμό αρχίζει να συμπυκνώσει.  Ένα διαχωριστικό που χρησιμοποιείται για να χωρίσει αέρια και υγρά, και στη συνέχεια το νερό απαλλαγμένος από αυτόματη αποστράγγισης βαλβίδα για την επίτευξη του σκοπού της κατεψυγμένα αποξηραντή. Εν τω μεταξύ, πάνω από 3μ σκόνη στερεά συστατικά και την περιεκτικότητα σε μικρο-πετρέλαιο στον πεπιεσμένου αέρα φιλτράρονται να εξασφαλίσουν ποιότητα καθαρό, ξηρό αέρα.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
+ Υιοθετήσουν διεθνούς διάσημου εμπορικού σήματος συμπιεστή ψύξης, σταθερή λειτουργία, χαμηλού θορύβου, μικρή κατανάλωση ενέργειας.
+ Ψύξης μέρη χρησιμοποιώντας Δανία. Danfoss (DANFOSS) μάρκα.
+ Πεπιεσμένου αέρα ρέει μέσα από μέρη για επεξεργασία ψεκασμού.
+ Η μοναδική σχεδίαση του αερίου-υγρού διαχωρισμού, λυμάτων σχολαστικά.
Αέρα δροσερό αέρα στεγνωτήρα τεχνικά στοιχεία
+ Εργασίας πίεση: 0.2 ~ 1.0Mpa (1.0 ~ 3.0MPa είναι διαθέσιμο)
+ ≤ Σημείο δρόσου:-23℃
+ Ψύξη: Δροσερό αέρα
+ Θερμοκρασία αναρροφώμενου αέρα: ≤45℃
+ Θερμοκρασία: ≤38℃

Hot Tags: KAD δροσερό αέρα στο ψυγείο αέρα μαλλιών, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, εξαγωγείς, πωλητής, αγοράσετε
Συναφή προϊόντα
E-mail to us
Κατηγορία προϊόντων
To learn more, please click into each category ...